Stage bij Waarmakers

Woorden van een zeer gewaardeerde stagiaire!!

Waarmakers
Een stage bij Waarmakers staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn afstudeerscriptie wilde ik een onderwerp kiezen waarin ik zelf geïnteresseerd ben, in plaats van de branches waarin we werken tijdens mijn opleiding. Ik doe Communicatie – International Event & Music Entertainment. Hoewel dit een hele brede opleiding is, wordt er geen les gegeven over persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben ontzettend blij dat ik een stage heb kunnen vinden die beter bij mij past en waar ik met plezier een halfjaar heb kunnen werken. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik een scriptie schrijf, maar ben vooral ook bezig geweest met mijn eigen ontwikkeling en o.a. hoe ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten tijdens mijn werk.

Dare to be Aware
Voor mijn onderzoek heb ik zelf de training Dare to be Aware mogen volgen om meer inzicht te krijgen in de inhoud van een persoonlijke effectiviteitstraining. Ook heb ik kunnen zien hoe Nancy te werk gaat als trainer. Deze training heeft mij geholpen om mij verder te ontwikkelen als persoon en als werknemer. Als bijna afgestudeerde is het spannend om de eerste stappen te zetten in het “echte” leven. Door stage te lopen bij Waarmakers heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik meer in mijzelf gaan geloven.

Samen werken met Nancy Verstegen
Helaas heb ik weinig mee kunnen lopen met Nancy tijdens haar werkzaamheden. Ik had graag meer willen ervaren van de mooie momenten die zij creëert met mensen. Naast dat ik veel bezig ben geweest met mijn scriptie, heb ik ook veel geleerd over hoe de mens in elkaar zit. Wist je bijvoorbeeld dat je kunt testen of je met iemand op dezelfde lijn zit? Maak eens een gek geluid en kijk of de ander met je mee doet. Ik kwam hierachter nadat Nancy dit bij mij deed en ik inderdaad onbewust met haar mee ging doen. Dit zijn de dingen die het leven net even iets leuker maken, denk ik dan bij mezelf.

Ik heb me bij Nancy altijd erg thuis gevoeld. Ik ben mee geweest met boodschappen doen voor de training DtbA, heb mogen helpen met de voorbereidingen van de training en soms zijn we lekker wezen lunchen. Ik heb een heerlijke tijd gehad en ik ben blij dat het nog niet over is. Door deze fijne stageplek kan ik met trots zeggen dat ik mijn scriptie met succes heb afgerond.

Nancy ontzettend bedankt voor alles en mocht ik ooit nog een stagebegeleidster nodig hebben dan hoop ik dat ze precies hetzelfde is als jij!

Daniëlla Hoekstra