TESTIMONIAL CARLA VAN DER HEIJDEN

WaarMakers - Stress & Burn-out CoachingCARLA VAN DER HEIJDEN OVER ‘STRESS & BURN-OUT COACHING’:

In 2016 ben ik met Waarmakers in contact gekomen. Al tijdens mijn eerste ontmoeting met Nancy had ik het idee dat zij bedrijven en mensen vooruit kan en wil helpen.

Eind 2016 liet ik bij Waarmakers een assessment (TMA) doen en had ik een aantal gesprekken. Al snel bleek dat ik te kampen had met een burn-out en verwees Nancy me door naar de huisarts. En zoals velen wilde ik dat in eerste instantie niet toegeven. Na een aantal sessies met Nancy kwam ik erachter dat het toch echt veel beter zou zijn voor mij om voor een bepaalde periode pas op de plaats te maken. Hoe lang die periode zou duren… ik wist het niet. Ik had één ding waar ik mij aan vast hield: het komt goed, wanneer en hoe, dat wist ik op dat moment niet, ik wist wel dat ik er voor wilde werken en er alles aan wilde doen om mezelf te vinden.

Ik heb met Nancy een coaching traject gevolgd. In het begin vrij intensief, naarmate de tijd verstreek wat minder intensief.
Ik heb keihard gewerkt en Nancy heeft mij daar fantastisch bij geholpen. Nancy liet mij o.a. inzien hoe ik het heft zelf in handen heb, dat ik van mijn leven kan maken wat ik er van wil maken, en  alhoewel het niet altijd even gemakkelijk was, ben ik er mede dankzij Nancy een heel eind bovenop gekomen.

Ik heb het afgelopen jaar, de jaren van mijn leven herbeleefd. Nancy heeft mij daar ontzettend goed bij geholpen. Dank je wel Nancy:

  • Voor al je positiveit
  • Voor je kritische blik
  • voor alle fantastische levenslessen
  • voor je lach
  • voor het delen van mijn tranen
  • voor al je wijze lessen en
  • vooral om wie je bent

Ik heb dankzij jou heel veel geleerd over mezelf, ik zit weer op de voor mij juiste weg :)) Ik wens een ieder zo’n fijne en warme coach.

Carla van der Heijden