TESTIMONIAL SHIRLEY SCHIJVENS

SHIRLEY SCHIJVENS OVER ‘EXECUTIVE COACHING’:

Als eigenaar van Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek BV heb ik als 5e generatie van een snel groeiend bedrijf in de circulaire economie soms weleens wat veel hooi op mijn vork. Ik zocht daarom naar iemand die mij onafhankelijk hierin kon begeleiden.

Nancy Verstegen van Waarmakers is sinds 2018 mijn coach en ik ben hier meer dan tevreden over! Nancy is inlevend, maar ook nuchter en economisch bedrijfskundig onderlegd, waardoor ze mij door mijn eigen inzichten heen leidt en mij helderheid geeft om keuzes te maken en mijn pad te vervolgen (of  niet). En soms laat ze me ook gewoon even lekker janken of lachen en ga ik opgewekt en relativerend weer naar buiten met een bak vol nieuwe ideeën of inzichten. Heerlijk cadeau voor jezelf!

Shirley Schijvens – eigenaar Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek BV