TESTIMONIAL PATRICIA BROHET

WaarMakers_symbool_coachingwaarmaker_testimonial_patriciaPATRICIA BROHET OVER ‘PERSONAL COACHING’:

Nancy heeft me nieuwe dingen laten ontdekken waar ik echt mee verder kan.
Wat ik doe en wie ik ben is het gevolg van mijn opvoeding/omgeving en de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven. Ik ben met Nancy in contact gekomen omdat ik vast liep. Ze heeft me geholpen bij het maken van keuzes en doorvoeren van veranderingen die ik nodig had.

Nancy is de juiste coach om je te begeleiden in je proces d.m.v. het stellen van de juiste vragen en het gebruik van mooie oefeningen zodat je uiteindelijk zelf de antwoorden op je keuzes/veranderingen geeft. Zij zorgt ervoor dat je weer leert op jezelf te vertrouwen en je weer laat stil staan bij het wie ik ben in het hier en nu.

Nancy is een ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out klachten en kan je dan ook goed begeleiden in dit proces. Nancy is makkelijk benaderbaar en straalt rust, warmte en vertrouwen uit. Zij heeft me nieuwe dingen laten  ontdekken waar ik echt mee verder kan.

 Patricia Brohet – ASML