TESTIMONIAL NICK TAMMEL

NICK TAMMEL OVER ‘PERSONAL COACHING’:WaarMakers_symbool_coaching

WaarMakers Testimonial Personal Coaching -Nick-TammelIk kon de coachsessies direct in de praktijk brengen

‘Nancy heeft me door middel van 1-op-1 gesprekken gecoacht bij verschillende aspecten van mijn carrière. Het begon met één vraagstuk, maar werd al snel uitgebreid naar een veel breder niveau. Door middel van concrete handvatten kon ik de coachsessies direct in de praktijk brengen en zag ik ook direct het resultaat ervan. Hierdoor konden we snel stappen maken en heb ik veel geleerd.

Nancy liet me op een andere manier naar dingen kijken en ze in een ander perspectief plaatsen. Deze nieuwe inzichten hielpen me vervolgens bij alle taken van mijn werk. Ik heb de sessies altijd als zeer prettig en verhelderend ervaren! Mede dankzij Nancy heb ik mooie stappen in mijn carrière kunnen zetten.

Nick Tammel  Bobmail