TESTIMONIAL MAX BOGAARD

WaarMakers_symbool_coachingMAX BOGAARD OVER ‘EXECUTIVE COACHING’:

WaarMakers Testimonial Personal Coaching - Max BogaardMet haar openheid en eerlijkheid wist ze snel mijn vertrouwen te winnen.
Een fusie, een naderende bedrijfsoverdracht, de keuzes wel of niet met (deeltijd)pensioen, niet opgepakte hobby’s en interesses gaven me het gevoel dat het vinden van een goede balans van mijn leven moeilijk zelf te vinden was. Op aandringen van mijn omgeving heb ik hulp gezocht bij een coach om mij te helpen bij het hervinden van een goed evenwicht.

Via, via bij Nancy terecht genomen. Al snel werd bij de eerste gesprekken duidelijk dat zij voor mij uit het juiste hout gesneden is. Met haar openheid en eerlijkheid, wist zij snel mijn vertrouwen te winnen en inzicht te geven in mijn knelpunten. En zeer belangrijk, met haar breed scala van invalshoeken en denkbeelden gaf zij inzicht en praktische adviezen hoe ik beter met mijn knelpunten om te gaan. Met speels gemak en enthousiasme speelt Nancy in de sessies op je vragen in en komt met kaders die hulp bieden en waarmee er als vanzelf een lijn ontstaat in het coachingstraject.

De coaching heeft mij zeer geholpen. Nancy heeft mij handvatten gegeven om meer orde aan te brengen in mijn professionele en persoonlijke leven. Ik heb door haar geleerd mijn echte emoties en gevoelens te laten zien; duidelijker te zijn en meer naar mijzelf te kijken. Kortom door de coaching gesprekken van Nancy ben ik in een goede balans gekomen met mijn levensdoelen.

 Max Bogaard