TESTIMONIAL MARIA BUUR

WaarMakers_symbool_coachingTestimonial Maria BuurMARIA BUUR  OVER ‘PERSONAL COACHING’:

Dat voelt heel prettig want ik voel de ruimte om verder te gaan.
Het vaststellen van mijn hulpvraag en vervolgens het werken aan mijn hulpvraag, verliepen stap-voor-stap aan de hand van een bepaalde methodiek. De methodiek is gebaseerd om te kijken en te staan (zowel letterlijk als figuurlijk) in/op de huidige situatie/de gewenste situatie, de belemmerende factoren en de factoren die helpend zijn. Door iedere keer vanuit die 4 aandachtsvelden te werken met de toepassing van verschillende technieken zoals in mij geval  de NEI in combinatie met de Enneagrammen, heb ik bewust en onbewust een ontwikkeling door gemaakt waar ik zeer tevreden over ben om niet te zeggen gelukkig. Belangrijke thema’s voor mij waren/zijn: ik gun mezelf de tijd om te leren, ik deel mijn verhaal met de ander, ik voel me competent en kan daar congruent naar handelen.

Inmiddels ben ik zijn al weer een paar maanden verstreken en merk ik in het dagelijkse leven dat mijn onbewuste ontwikkeling ook bewust is geworden en dat echt ‘zaken’ in mij zijn opgelost en dat voelt heel prettig want ik voel de ruimte om verder te gaan. Ik ben er van overtuigd dat een mens (dus ook ik) zich blijft ontwikkelen en onder andere afhankelijk van de diverse levensfases altijd weer nieuwe hobbels tegen komt maar op dit moment kan ik terugkijken op een geslaagde coaching onder de zeer bezielende leiding van Nancy. Dit traject zal zeker ook voor de toekomst een goede basis zijn voor mijn verdere ontwikkeling.

Maria Buur – Gemeente Nijmegen