TESTIMONIAL MANON DE HOOGH

MANON DE HOOGH OVER ‘DARE TO BE AWARE’:

Vooral het inzien van mijn vaste patronen heeft me veel geholpen.WaarMakers Dare to be aware

Dare To…. Be Aware

Ik leerde Nancy kennen via mijn werk waar zij mij en mijn directe collega’s gecoacht heeft naar meer bewustwording van dingen die spelen binnen ons team en een betere communicatie onderling.

Door deze positieve ervaring met Nancy, heb ik aansluitend een aantal persoonlijke coachingssessies bij haar gevolgd, omdat ik merkte dat ik met een aantal vragen omtrent mijn werk en mijn leven zat, waar ik maar geen antwoord op leek te kunnen vinden.

Nancy heeft me geholpen om de antwoorden op mijn vragen in mezelf te gaan zoeken en te vinden. Door haar directe benadering, het stellen van de juiste vragen, het geven van inzicht en feedback en haar invoelend vermogen, ben ik nu een stuk verder. Dingen zijn me helder geworden en deze inzichten helpen me verder met het maken van diverse keuzes in mijn leven.

Ook de training Dare to be Aware was een waardevolle toevoeging aan mijn persoonlijke proces. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen rol in communicatie met de ander, mijn eigen referentiekaders en mijn terugkerende patronen. Vooral het inzien van mijn vaste patronen heeft me veel geholpen. Door bewustwording van deze patronen ben ik in staat om het in de toekomst anders te doen. Het zal met vallen en opstaan zijn, maar zo is het met veel dingen in het leven.

Nancy, we zullen elkaar zeker nog terugzien. Bedankt!

Manon de Hoogh