TESTIMONIAL KAOUTAR BELHAJ-HADDOU

KAOUTAR OVER ‘STRESS & BURN-OUT’ COACHING:WaarMakers - Stress & Burn-out Coaching

“Nancy heeft mij, met haar eerlijkheid en directheid, als mens aangesproken en mij inzichten gegeven waar ik (weet ik nu) jaren op heb gewacht. Door onze gesprekken heb ik inzichten gekregen, stappen gezet en veranderingen kunnen maken waartoe ik eerder niet in staat was. Nancy daagt je, binnen een veilige en vertrouwde omgeving, uit om meer uit jezelf te halen en op je eigen gevoel te vertrouwen en dat te volgen. Zij geeft je tijdens de gesprekken en contacten die je met haar hebt de volledige aandacht. En wat zij zegt is altijd oprecht, waardevol en inspirerend. Dankzij Nancy heb ik de moed gekregen om mijzelf werkelijk te leren kennen, mijzelf te horen en toe te laten wat ik voel. De adviezen en tips van Nancy helpen mij daar dagelijks bij. Wie ik ben en wat ik wil, is en blijft een veranderend proces.
Ik voel me een ander mens. Nancy, je hebt mijn ogen geopend en ik kijk uit naar wat de toekomst brengt!”

Bedankt, Nancy. Je hebt mijn ogen geopend en daar ben ik je voor altijd dankbaar voor.

Kaoutar Belhaj-Haddou