TESTIMONIAL JOHN HABES

JOHN HABES OVER ‘EXECUTIVE COACHING’:WaarMakers_symbool_coaching

WaarMakers Testimonial Personal Coaching -John HabbesCoaching, of liever gezegd top coaching!
Ik heb veel geleerd van de executive coaching en de training NLP. Zo ben ik anders en beter gaan luisteren en toon ik eerder begrip door niet meer zo snel te oordelen en in te vullen voor de ander. Wat zegt de ander nu werkelijk en klopt mijn beeld van de wereld daar wel echt bij. Het heeft me meer ruimte en rust gegeven wat als zelfstandig ondernemer erg prettig is, kan ik je vertellen.

Nancy is dit proces erg duidelijk en doortastend geweest. Ze weet goed richting te geven en pakt feilloos door daar waar het nodig is zonder dat ik het besefte. Ze is erg invoelend en weet vaak de juiste snaar te raken waardoor ik telkens weer met mooie haalbare doelen een stap verder kwam in mijn eigen leerproces. Zowel als mens als ondernemer.

Dank je Nancy voor je toegankelijk, professionele, warme en oprechte interesse.

John Habes – Meubels en vloeren