TESTIMONIAL IRIS KLERKEN – VAN DEN BROEK

IRIS KLERKEN-VAN DEN BROEK OVER ‘DARE TO LEAD’

Alles gebeurde op een niet-veroordelende, warme en speelse manier.

“Nancy creëerde, ogenschijnlijk zonder moeite, binnen de kortste keren een veilige en vertrouwde omgeving, waar ik in staat gesteld en aangemoedigd werd zelf en samen met de andere deelnemers aan mijn al dan niet bij mij bekende ontwikkelpunten te werken. Dit alles gebeurde op een niet-veroordelende, warme en speelse manier.

Het afwisselende programma was grotendeels een verrassing. Ik kan er een hoop over vertellen, maar denk dat het effect groter is als je het simpelweg over je heen laten komen. Je krijgt in elk geval door middel van theorie, oefeningen, spelletjes en huiswerkopdrachten alle middelen aangereikt om zelf tot inzichten te komen waar je wat aan hebt. En nu, na de training, is het aan mij en de overige deelnemers om daarmee aan de slag te blijven gaan.”

iris