TESTIMONIAL ILSE WAPENAAR

Testimonial Ilse WapenaarILSE WAPENAAR  OVER ‘PERSONAL COACHING’:WaarMakers_symbool_coaching

Ik voel me een ander mens!
Het was die dag prachtig weer. Het zonnetje scheen, de lucht was helder blauw, de bloemen stonden in bloei en de vogels floten. Een prachtige dag om parachute te springen. Een speciaal moment in mijn leven! Een mooie herinnering.

Ik zie deze dag als een hele spannende, uitdagende en leuke dag! Met angst, spanning, moed en de wil ben ik in het vliegtuig gestapt. We vlogen langzaam omhoog! Ik voelde mijn hart kloppen, mijn handen had ik stijf zwetend vast, mijn lichaam was aan het transpireren, mijn benen trilden, mijn voeten voelden klam aan.

Uiteindelijk hadden we de top bereikt. Nu ging het gebeuren! Ik had een speciaal pak aan en werd aan de instructeur gekoppeld, ik sprong gelukkig niet helemaal alleen. De rugzak met daarin de parachute werd goed vastgemaakt aan onze lichamen. De deur van het vliegtuig ging open. Ik kreeg geen lucht, ik kon geen woord meer uitbrengen. Ik wil dit, maar ik durf niet! Ik begon te huilen, dit is het, het moment waar ik mezelf mee overtref. Er werd afgeteld, 3, 2, 1, SPRING!!

Daar ging ik, de lucht in, de diepte in, het gevaar, de spanning, de angst, de wil, de uitdaging, een gevoel wat niet te beschrijven is! WOUW, ik vlieg als een vogel vrij!!!! Wat is dit mooi, wat is dit gaaf, wat een adrenaline! Alles komt op me af, het gevoel van vrij zijn, het genieten van de wind, de lucht! Langzaamaan zie ik de grond onder mij. De piepkleine huisjes, de piepkleine mensjes, de piepkleine boompjes, autootjes, een piepklein land. En dan, trekt de instructeur aan het touw van de parachute! Pffffffff, ik krijg rust in mijn lichaam, ik voel mijn lichaam, ik voel! Langzaamaan raak ik met mijn voeten de aarde, het gras. Ik zie de mensen kijken. Alles is weer normaal zoals het was. Maar ik, ik voel me anders. Ik heb deze sprong gemaakt, waar ik trots op ben. Een gevoel die niemand af kan pakken. Ik voel me een ander mens!

Zal ik een geheimpje verklappen, ik heb nooit parachute gesprongen. Maar het gevoel wat ik heb beschreven, heb ik echt gevoeld! De angst, de spanning, de uitdaging, de wil, de moed, heb ik tijdens het training & coaching traject gevoeld, waarin Nancy mij heeft begeleid. Ik ben door het diepe gegaan, ik vond het eng, confronterend, maar heb de sprong wel gemaakt en ben goed terecht gekomen! Ik voel me een ander mens! Een gelukkig mens!

Nancy, bedankt!