TESTIMONIAL ELVIRA PHILIPSEN

ELVIRA PHILIPSEN OVER ‘DARE TO LEAD’!WaarMakers Dare to be aware

Ik kon echt mezelf zijn en dat heeft er toe gezet dat ik stappen heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. 

Wat ben je een fantastisch persoon. Je hebt de gave om heel direct en eerlijk te zijn, maar op een liefdevolle manier. Ik had het nodig om geconfronteerd te worden en lastige vragen te krijgen, maar dit wel te ontvangen in een veilige omgeving met fijne mensen. Ik kon echt mezelf zijn en dat heeft er toe gezet dat ik stappen heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling.  Ook jij stelt je zelf kwetsbaar op en deelt eigen ervaringen, wat de training versterkt . Je zorgde voor afwisseling tussen stukjes inhoudelijk en vervolgens weer een praktijk opdracht. Dit werkte voor mij heel prettig, omdat ik toch wel een praktische persoon ben. Er zijn veel serieuze onderwerpen besproken, maar met een stukje humor zorgde dat toch voor een ander lading. Jij zorgde ervoor dat ik alles eruit zou halen.

Ik wil je bedanken voor alles! Wat heb ik veel aan je gehad.

Elvira Philipsen