TESTIMONIAL DANIËLLA HOEKSTRA

WaarMaker - Daniella HoekstraDANIËLLA HOEKSTRA OVER ‘DARE TO BE AWARE’:WaarMakers Dare to be aware

Ik heb geleerd meer op mijzelf te vertrouwen en mijn behoeften beter te communiceren naar mijn omgeving.

De training Dare to be Aware is heel waardevol geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben nog vrij jong en sta op het punt om vele veranderingen te maken. Afstuderen, een nieuwe baan beginnen, verhuizen naar een andere stad. Allemaal dingen die mij vrij onzeker maken. Deze training heeft mij geleerd waar mijn kwaliteiten liggen, hoe ik deze kan inzetten en wat voor mij belangrijk is. Ik heb geleerd meer op mijzelf te vertrouwen en mijn behoeften beter te communiceren naar mijn omgeving. Ik mag er zijn.

Door de training met een groep te volgen heb ik geleerd meer open te staan voor het perspectief van anderen. Iedereen heeft zijn eigen onzekerheden, loopt tegen dingen aan of heeft nog doelen te behalen. Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik met meer respect en zonder vooroordeel naar mensen kan luisteren. Ik reageer veel minder vanuit mijn eigen emoties, maar sta open voor het verhaal van anderen. Het was een samenstelling waar ik mijzelf niet gauw in zou begeven, maar ik heb me heel erg verbonden gevoeld.

Nancy Verstegen is een geweldige trainer. Ze heeft op een fijne manier de training weten te leiden, terwijl zij onderdeel blijft van de groep. In de training is er veel ruimte om op het moment te reageren en iedereen kan zijn gevoelens delen. Niks is te gek. Elke trainingsdag heeft me weer meer aan het denken gezet. De groei-journalen zorgde ervoor dat ik weer even werd teruggenomen in de stof en deze leerde toepassen. Er zijn fijne en mooie woorden gedeeld en ik ben dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van de groep.

– Daniella Hoekstra